Venla Saari, fysioterapeutti (valm. 2001 Laurea-AMK), ratsastusterapeutti-SRT (valm. 2011, Ypäjän hevosopisto). Työkokemukseni fysioterapia-alalta; fysioterapeutin sijaisuudet Peijaksen sairaalassa ja Korpilammen kuntoutuskeskuksessa v. 2001, päätoimisesti Mäntsälän Fysioterapiassa 2002-2004, ammatinharjoittajana Hopeaniemen kuntoutuskeskuksessa 2004-2009, Karkkilan Kunnossa vuodesta 2009 eteenpäin, liikettä olen pitänyt vuodesta 2010. Ratsastusterapeutiksi valmistuttuani olen tehnyt ratsastusterapiaa kehitysvammaisten ja liikuntavammaisten lasten ja aikuisten parissa. Terapiahevosena toimii suomenhevostamma Lulu. Talli sijaitsee Vihdissä. Olen käynyt neurologisen fysioterapian ja tules (tuki- ja liikuntaelinsairaudet)-puolen koulutuksia vuosien varrella, mm. C1-C2-kurssi (Somty), olkapään aktiivinen kuntoutus (Lahti amk), yläraajan neuraalikudoksen mobilisointi (Lahden amk), Nilkka-jalkaterä-täydennyskoulutus (Fysi),  Bones for life ; feldenkrais-menetelmä (Ruthy Alon, Helsinki), Terveet ja vaurioituneet isoaivolohkot (Marita Sandström, Mahdollisuus lapselle ry),  Tule´s Samba-ohjaajakoulutus (Sambic, Taina Kanerva), Kinesioteippauskoulutus (Helsinki), Fasciakoulutus (Helsinki).Tässä työssä sydäntäni lähellä on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvoinnin tukeminen jokaisen vahvuudet huomioiden. Teen mielelläni työtä sekä neurologisen- että tule´s-puolen asiakkaiden kanssa. Meillä on paljon myös ikääntyneitä asiakkaita, ja teemme kotikäyntejä tarvittaessa. Teen yhteistyötä Mekalasin kanssa jolta saa esim. laadukkaat tukisukat- ja hihat.

Marjo Mansokoski, fysioterapeutti  Olen valmistunut fysioterapeutiksi (AMK) vuonna 2009 ja itsenäisenä ammatinharjoittajana olen toiminut toukokuusta 2016 lähtien. Fysioterapeuttina huomioin sekä kehon että mielen, haluan auttaa asiakkaitani voimaan hyvin kokonaisvaltaisesti.
Erityisosaamisalaani on ikääntyneiden sekä muistisairaiden fysioterapia ja liikunnanohjaus. Myös hoitotyön ergonomiaohjaukset ja tasapaino, – sekä terveysluennot luonnistuvat! Olen käynyt Ikäinstituutin koulutuksia ikääntyneiden liikunta- ja tasapainoryhmien ohjaukseen, sekä työhyvinvointikortti- ja työsuojelun peruskoulutukset. Alkuvuodesta 2016 kävin Kinetic Control – lisäkoulutuksen, jossa paneuduttiin alaselän ja lonkan liikekontrollihäiriöiden tunnistamiseen ja hoitoon.
Minun kauttani saat myös laadukkaat aloe vera- tuotteet koko kehon hyvinvointiin!

Mikko Visakko, fysioterapeutti (LAB-amk 2022), koulutettu hieroja/urheiluhieroja (Suomen urheiluhierojaopisto 2018). Työkokemus; fysioterapeutin sijaisuus Apuväline ja Fysio Ortofix, Loppi v. 2022, fysioterapeutti Suomen Terveystalo Oy:n kuntoutuspalveluissa v. 2022-2023, ja fysioterapeutin sijaisuus Kantahämeen hyvinvointialueella, Loppi v. 2023. Suurin mielenkiintoni fysioterapeuttina on tuki-ja liikuntaelimistön vaivojen kuntoutus. Myös urheiluvammojen ennaltaehkäiseminen ja kuntoutus ovat lähellä sydäntäni. Lisäksi minulta löytyy osaamista ikääntyneiden sekä muistisairaiden fysioterapiasta. Otan vastaan kaikenikäisiä asiakkaita. Palveluihini kuuluvat fysioterapia ja hieronta.