Tyky-ryhmät

Kysy lisää työporukalle tai muulle yhteisölle järjestettävistä säännöllisistä tai yksittäisistä liikuntaryhmistä!

Tule’s Samba

Tule’s Samba-liikuntaa esimerkiksi jonkin yhdistyksen jäsenille. Tällä hetkellä Samban tahdissa liikutaan työväenopiston tunneilla. Tule’s Sambaa on toteutettu myös Karkkilan Kunnon omissa tiloissa pienryhmä liikuntana.


Tule’s Samba on nivelystävällistä liikuntaa karnevaalisamban ja samba-reggae musiikin tahtiin. Tunneilla tehdään myös lihaskunto-, liikkuvuus-, hengitys- ja kehotietoisuusharjoituksia.

Kohti karnevaaleja-kurssi starttaa to 4.5.2017. Tervetuloa mukaan! Harjoittelemme kolme tanssia kesäkarnevaaleihin, joihin lähdemme tanssimaan 10.6. iloisen porukan kanssa! Sambicin tanssikulkueessa on yli sata tanssijaa.

Sambic tanssikoulu loi uuden ja upean teeman tämän vuoden kulkueryhmälleen Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi. Otavan Alla –teemassa hehkuu voimakas lataus suomalaisuutta, brasilialaisuutta, musiikkia ja tanssia.

10.6.2017 Helsinki Samba Carnaval –tapahtuman yhteydessä on perinteinen karnevaalikulkue jossa sambakoulujen lisäksi on mukana myös Sambic tanssikoulu. Tapahtuman järjestäjänä on SSKL (Suomen sambakoulujen liitto). Kulkue lähtee Senaatintorilta klo 15.00 ja päättyy Kolmen sepän patsaalle.

Lue lisää Tule’s Sambasta!